Annika Lantz, författare till den nya spännande boken om hur man på ett systematiskt och evidensbaserat sätt kan jobba med team.

Välkommen till Sveriges Teamcoachers första lunchwebinarium kl 11.45-13.00 den 7:e december. Du kommer att bjudas på en spännande förelsäsning om vad forskningen säger om hur man bäst stöttar teamarbete.

Annika Lantz leg psykolog, leg psykoterapeut och professor i arbets- och organisationspykologi vid Stockholms universitet, har under flera år lett ett internationellt forskningsprojekt om hur man på ett systematiskt och evidensbaserat sätt går till väga för att lösa vanliga problem i teamarbetet. I September 2020 kom hon och hennes kollegor ut med boken: ”Problemen med teamarbete och hur du löser dem.”

Annika kommer under webinariet att berätta om sin syn på systemisk teamcoaching. Det kommer också att finnas tid att diskutera och ställa frågor till Annika.

Seminariet kommer att genomföras på Zoom. Det är kostnadsfritt och öppet för alla som är intresserade av att jobba med team.

Du anmäler dig till seminariet här: info@sverigesteamcoacher.se.

Alla som anmäler sig får möjlighet att köpa boken till rabatterat pris!

Sveriges Teamcoacher har till ändamål att informera om och utveckla svensk systemisk teamcoaching

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.