Den 10:e juni bjöd Sveriges teamcoacher in till webbinarium med Carissa Bub – Hur tar vi reda på viken typ av insats teamet behöver?

Sveriges Teamcoacher och Teamcoachingakademin bjöd in till ett gratis webbinarium med med Carissa Bub – en av de mest spännande och mest erfarna föreläsarna om teamcoaching just nu. Som teamcoach arbetar hon över hela världen med såväl små organisationer som stora multinationella företag.

Hon har en masters i Psychoanalytic Developmental Psychology och arbetade fram till 2002 som TV-journalist på bl a BBC. Sina journalistiska färdigheter kommer väl till pass i hennes roll som värd för världens största teamcoachingpodd – Teamcoaching Zone.

Hon har också ett brinnande intresse för utbildning och hon är med i lärarkollegiet för tre viktiga teamcoachutbildningar – 6Conditions, Team Coaching International och ORSC.

Carissa delade med sig av erfarenheter av att arbeta som teamcoach och hur hon resonerar vid val av mätverktyg för att förstå var teamet står och vad som behövs.

Webbinariet hölls på engelska.

Hade du inte möjlighet att delta i webinariet kan du se en inspelning här:

Carissas bilder hittar du här