Glad sommar önskar styrelsen för Sveriges Teamcoacher!

Det här är ett sommarbrev från styrelsen för Sveriges Teamcoacher, som vill tacka dig för att du är medlem. Ditt medlemskap är betydelsefullt och vi hoppas att du vill förnya det.

Vi är övertygade om att teamcoaching är ett väldigt viktigt sätt att stärka våra klienters förmåga att förändra världen till det bättre.

När vi startade den här föreningen för drygt ett år sedan hade vi bara börjat ana vad Covid19 var och vi var inte förberedda på den inverkan pandemin skulle få på våra liv och vårt sätt att arbeta.

Nu står vi återigen inför en okänd framtid. Men den här gången med positiva förtecken. Det märks tydligt att det finns hopp, glädje och förväntningar både hos enskilda individer och hos kunder och klienter vi möter.  

Mitt i allt hopp ser vi också ett stort behov av reflektion över vad som hänt och vad vi ska göra av det nya. Vi ser utmattning och längtan efter sociala kontakter, likväl som oro över att behöva lämna den trygga hemarbetsmiljön. Vi ser behov av att se över hur vi ska hitta nya sätt att arbeta effektivt tillsammans och sätta nya engagerande mål.

Det finns inget bättre sätt att möta dessa utmaningar än som ett team. Det är tillsammans, på teamnivån, som de flesta lösningarna finns på allt det som behöver tas itu med.

Vår tid är nu

Det innebär att vi teamcoacher har verksamhetskritisk kompetens som borde bli väldigt uppskattad och efterfrågad. Vår tid är nu.

Som medlem i Sveriges Teamcoacher är du med stödjer vårt arbete med att påverka företag och organisationer att upphandla systemisk teamcoaching, engagera spännande föreläsare, göra kartläggningar av utbildningar och certifieringar samt Teamcoaching Index som ska ge oss en överblick över företags och myndigheters behov av teamcoaching.

Som medlem är du också med i ett unikt nätverk av väldigt kompetenta och spännande kollegor som vill dela med sig av sina erfarenheter på olika sätt, t ex på Teamcoffees den sista torsdagen i månaden, i bokcirklar, debattforum och knytkonferenser.

Till hösten planerar vi några nya aktiviteter, bla lite kortare mer informella seminarier relaterade till teamcoaching. Så är du intresserad att berätta om något som du brinner för så hör av dig till någon av oss i styrelsen. Vi har också tillsatt en grupp som ska se över hur vi kan fånga upp våra medlemmars engagemang för att hitta enkla, lätta och roliga sätt att engagera sig i föreningen och hålla liv i debatten.

Vårt mål är att leverera stort medlemsvärde, och nu när styrelsen satt mycket av infrastrukturen på plats hoppas vi få se fler medlemmar och medgrundare aktiva i olika arbetsgrupper och initiativ så att vi kan skapa ännu större gemensamt värde.

Så här förnyar du ditt medlemskap

På årsmötet fastställde vi i stadgarna att medlemsavgiften ska gälla för perioden juli t o m juni. Eftersom vi ska hålla våra årsmöten i maj, och då besluta om både budget och årsavgift, så känns det logiskt. Årsmötet beslöt att sätta årsavgiften för 2021/2022 till 450 kr.

Vi hoppas att du haft glädje av att vara medlem, upplever att vi levererat värde för din medlemsavgift och att du väljer att förnya ditt medlemskap.

Din medlemsavgift betalar du genom att gå in på Produkter – Sveriges Teamcoacher , gå in i webbshoppen och ”köp” medlemskapet för 2021/2022.

Glad sommar önskar

Peter, Karin, Andy, Thomas, Maria, Albin och Annika

Inga kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.